Secondelijm Vloeibaar Control ‘Gekozen Product van het Jaar’

^HEnieuws van klanten

“Nooit meer vieze vingers, geen gemors, geen ongecontroleerde lijmuitvloeiing. Met Secondelijm Vloeibaar Control zijn kleine reparaties in een handomdraai geklaard, zonder nare bijkomstigheden.”

 Dat vonden duizenden Nederlanders een geweldige innovatie, waardoor Bison Secondelijm Vloeibaar Control ‘Gekozen Product van het Jaar 2017’ is geworden. Het product scoorde het hoogst op de drie onderzoekpijlers: Aantrekkelijkheid, Innovatief en Aankoopintentie.

Dankzij de unieke Direct- Stop technologie is het werken met secondelijm niet langer een vies klusje. De speciale inlay in de tube geeft tegendruk zodra men met de lijm aan de slag gaat. Hierdoor veert de tube, bij lichte druk, terug in haar oorspronkelijke vorm waardoor een terugzuig-effect ontstaat; de lijm trekt zich weer terug in de tube. Secondelijm Control is een ware innovatie in het secondelijm-schap, die het uitermate nauwkeurig toepassen en schoon verwerken van secondelijm garandeert.

Gekozen Product van het Jaar

Het beeldmerk Gekozen Product van het Jaar, wat jaarlijks door tienentallen producten in de Europese supermarkten en winkels wordt gebruikt, is het resultaat van een streng selectieproces. Elk jaar onderwerpen fabrikanten van merkartikelen in Nederland hun vernieuwde en innovatieve producten aan het strenge oordeel van meer dan 5.000 consumenten.

www.bison.nl

Facebooktwitterlinkedinmail