Mascot Europe treedt toe tot Smart Holding in 2018

^HEnieuws van klanten

Mascot Europe is voornemens toe te treden tot de bedrijvenportfolio van handelsonderneming Smart Holding. Mascot Europe blijft, onder leiding van het bestaande management, binnen Smart Holding zelfstandig functioneren. Voor de transactie is goedkeuring gevraagd bij de Autoriteit Consument en Markt.

Mascot Europe BV levert food- en non-food-consumentenproducten, waaronder was-en reinigingsartikelen, huishoudelijk, persoonlijke verzorging, hobby- en knutselartikelen, gereedschap en doe-het-zelf, multimedia, rage- en actieartikelen.

Na voltooiing van de transactie zijn Mascot Europe en Nedac Sorbo Group (onder meer Sorbo, Best for your Friend, Vero en distributeur voor o.a. Philips Lighting) deelnemingen van Smart Holding. De gezamenlijke onderneming heeft een jaarlijkse omzet van meer dan € 200 miljoen en een groeiambitie in West-Europa.

De ondernemingen binnen Smart Holding versterken elkaar op het gebied van commerciële expertise en categorie management en bieden aanvullende business modellen. Daarnaast verwachten zij gezamenlijk beter te kunnen inspelen op de eisen en wensen van klanten op het gebied van duurzaamheid, opslag en distributievormen.

Mascot Europe bv is gevestigd in Hoorn (hoofdkantoor NL) en heeft een inkoopkantoor in China (Ningbo). Nedac Sorbo Group is gevestigd in Duiven (hoofdkantoor NL), Dendermonde en Breendonk (BE), Bath & Leiston (UK) en Hattersheim (DLD).

 

Facebooktwitterlinkedinmail