’s Werelds grootste bruidsmodezaak opent haar deuren

^HEnieuws van klanten

Op 7 oktober 2018 opent de grootste bruidsmodezaak ter wereld haar deuren in Deurne: Koonings The Wedding Palace. Een unieke beleefwinkel van maar liefst 11.000 mgroot en met meer dan 4.000 jurken op voorraad. Niet voor niets is Koonings uit Deurne al drie seizoenen vaste host van het TLC-programma “Say Yes to The Dress Benelux”.

Koonings The Wedding Palace ontstond vijftig jaar geleden, letterlijk in een schuur in Deurne. Anno 2018 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot de grootste bruidsmodezaak ter wereld. Koonings The Wedding Palace biedt en ontwikkelt een eigen, uitgebreide collectie bruidsmode, communiemode, avondmode en accessoires. Daarnaast biedt het een groot pakket aan diensten en producten voor de organisatie van het huwelijk zoals bijvoorbeeld goodies en beautybehandelingen.

Speciale winkelbeleving

Koonings The Wedding Palace onderscheidt zich, naast de enorme collectie, ook door de winkelbeleving. Ramona Koonings, eigenaresse van Koonings: “Aanstaande bruidsparen kunnen bij ons al echt het huwelijksgeluk ervaren. Onze dertig bruidsmodespecialisten nemen ze even mee in een andere wereld. Daarbij kunnen ze alles wat met hun huwelijk te maken heeft, zien en beleven. Eigenlijk geven we ze een voorproefje van de huwelijksdag. Dat maakt de voorbereiding nóg specialer. En dat alles gaat bij ons samen met de echte Brabantse gemoedelijkheid en een hapje en drankje in ons restaurant.”

Open dag

Op zondag 7 oktober kan iedereen een kijkje komen nemen tijdens de feestelijke opening van ’s werelds grootste bruidsmodezaak. Er zijn artiesten, acts, een taartproeverij, modeshows, danslessen, Dinsneyprinsessen, koetsrijden en nog veel meer. Geïnteresseerden moeten zich – in verband met de verwachte drukte – wel vooraf aanmelden. Dat kan gratis via de website www.koonings.com.

Say Yes To The Dress!
Al drie seizoenen is Koonings The Wedding Palace het decor van het populaire televisieformat ‘Say Yes To The Dress Benelux’, momenteel het best bekeken programma van televisiezender TLC. Het format is nog tot en met 16 oktober elke dinsdag te zien om 20.30 bij TLC. Ook deze keer nemen de stylisten van Koonings, stylist en presentator Fred van Leer en eigenaresse Ramona Koonings de kijkers mee in de zoektocht naar de perfecte jurk voor de bruiden.

Facebooktwitterlinkedinmail