Heras presenteert schuifpoort Condor: budgetvriendelijk én krachtig

^HEnieuws van klanten

OIRSCHOT, 24 oktober 2023 – Heras, experts in perimeter protection, introduceert een nieuwe schuifpoort: de Condor. Deze compacte en elektrische poort combineert ijzersterke terreinbeveiligingskracht met een budgetvriendelijke prijs.  

De Condor is bijvoorbeeld een ideale oplossing voor MKB-bedrijven. De schuifpoort bevindt zich in een betaalbaardere prijsklasse en wordt bovendien volledig geassembleerd geleverd. Dat zorgt ervoor dat de poort in korte tijd klaar is voor gebruik.

Elektrische aandrijving en strak uiterlijk

De Condor schuifpoort heeft een krachtige elektrische aandrijving waarmee de poort automatisch opent en sluit met een snelheid van 0,20 meter per seconde. De poort heeft een stalen vleugelframe en een staalmatvulling. Daardoor past deze installatie perfect bij staalmathekwerk of gaashekwerk. Het voorverzinkte materiaal mét coating maakt de strakke en nette uitstraling compleet.

Veiligheid en afmetingen

De nieuwste schuifpoort van Heras is uitgebreid getest en beschikt over een CE-markering, een Declaration of Performance (DoP) en een Declaration of Conformity (DoC). Kortom, alle nodige certificeringen voor de actuele veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Condor is beschikbaar in vier breedtes (3, 4, 5 en 6 meter) en twee hoogtes (1,8 en 2 meter). De schuifpoort komt in de kleuren mosgroen, antraciet, gitzwart en dennengroen

Expertise binnen handbereik

“Met de Condor schuifpoort breiden we ons toch al uitgebreide assortiment nog verder uit”, zegt Angelique van Hassel, Country Manager Benelux bij Heras. “Deze poort biedt een betaalbare oplossing voor optimale toegangscontrole. Met dezelfde betrouwbaarheid als onze grotere poorten. Daarmee brengen we onze expertise in terreinbeveiliging voor steeds meer bedrijven binnen handbereik.”

Ga voor meer informatie over de nieuwste schuifpoort van Heras naar deze website..

Over Heras

Heras is een vooraanstaande Europese totaalleverancier van permanente en mobiele perimeter protection oplossingen. Wij opereren vanuit meer dan 25 landen en hebben meer dan 1.100 experts in dienst.

Facebooktwitterlinkedinmail