Hang- en sluitwerkspecialist POLVO en deurspecialist LIMBURGIA bundelen krachten

^HEnieuws van klanten

Polvo BV en Limburgia Utiliteitsdeuren BV hebben besloten tot een krachtenbundeling onder de naam P&L Deurconcepten.

P&L Deurconcepten richt zich op een totaalaanbod voor high endbrand- en geluidswerende binnendeuren voor nieuwbouw in de utiliteitsmarkt.

De ondernemingen zijn daartoe hoogst complementair: Polvo levert geavanceerd hang- en sluitwerk, Limburgia is gespecialiseerd in specialistische binnendeuren met een hardkunststof (HPL) deklaag.

Meerwaarde van de samenwerking – geen fusie – wordt beoogd op het volledig en eenduidig beantwoorden van klantvragen. Oftewel: direct de beste project-specifieke combinatie in deuren én hang- en sluitwerk voor utiliteitsnieuwbouw.

Arnoud van Dijk (general manager Limburgia) en Remco Lammen (commercieel directeur Polvo) over P&L Deurconcepten: “Met P&L heeft de aannemer één contact voor de deuren en het hang- en sluitwerk. Nu zijn dat twee aparte orders die te allen tijde afstemming verdienen. Eén aanbieder voor advies, ontwerp, productie en montage reduceert faalkosten. Bij de montage kunnen deuren kant en klaar worden ingehangen in plaats van het achteraf aanbrengen van hang- en sluitwerk.”

Over Polvo

Polvo is een groothandel in hang- en sluitwerk, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen en ijzerwaren voor bouw en industrie. In Nederland heeft Polvo 38 verkooplocaties en 11 ijzerwarenvakhandels. Polvo, met hoofdkantoor in Zevenbergen, is een onderdeel van investeringsmaatschappij Pallieter Group.

www.polvobv.nl

Over Limburgia Utiliteitsdeuren

Limburgia is een producent van ‘complexe’ binnendeuren voor (woon)zorg, utiliteit, recreatie en onderwijs. Functionaliteiten zijn het weren van brand, geluid, inbraak, straling, kogels en vocht. Limburgia is Europa’s enige aanbieder van utiliteitsdeuren die anderhalf uur brand tegenhouden én tot 46 dB, functioneel geluidwerend zijn. Limburgia behoort tot de Xidoor-holding en is het zusterbedrijf van Berkvens (binnendeuren voor woning- en utiliteitsbouw).

www.limburgia.nl

Facebooktwitterlinkedinmail