DierenLot en Best for your Friend gaan partnership aan

^HEnieuws van klanten

Stichting DierenLot en Best for your Friend van Nedac Petcare hebben de intentie uitgesproken om een partnership aan te gaan.

Al langer werken DierenLot en Best for your Friend samen. Partijen diervoer die niet meer in de winkel kunnen worden verkocht, worden gedoneerd aan DierenLot. Deze worden vervolgens verspreid onder de lokale en regionale dierenhulporganisaties door heel Nederland die als beneficiant zijn aangesloten bij DierenLot.

Voor Best for your Friend een mooie oplossing omdat zij dit voer kunnen afleveren op één adres en verzekerd zijn dat het vervolgens verdeeld wordt naar die organisaties die het het beste kunnen gebruiken op dat moment. Voor DierenLot een oplossing omdat voor veel lokale en regionale dierenhulporganisaties diervoer een grote kostenpost is. Op deze manier kan DierenLot deze organisaties helpen met kwalitatief goed en gratis diervoer.

Beide partijen zien mogelijkheden om deze samenwerking te versterken en partners van elkaar te worden.

Jan Krol, directeur van Stichting DierenLot: “Met deze samenwerking kunnen we op allerlei manieren onze doelstellingen voor dieren in nood bewerkstelligen. Door elkaars slagkracht te benutten, onder meer op evenementen, kunnen we meer mensen bereiken en vertellen over ons goede werk voor dieren in nood. Aan de andere kant kan Best for your Friend hun kwalitatieve diervoer tegen gereduceerde tarieven aanbieden aan de lokale en regionale dierenhulporganisaties die wij ondersteunen. Een echte win-win situatie dus!”

Paul Swart, category manager Petcare: “Wij vinden het belangrijk dat DierenLot vooral lokale en regionale dierenhulporganisaties ondersteunt. Zij zitten daarmee echt door heel Nederland. Met ons diervoer en de samenwerking met DierenLot willen we een steentje bijdragen aan dierenwelzijn in Nederland.”

www.bestforyourfriend.nl

www.dierenlot.nl

Facebooktwitterlinkedinmail