Berkvens Deursystemen introduceert nieuw assortiment luxe deuren: Bod’or by Berkvens

^HEnieuws van klanten

Berkvens Deursystemen heeft vandaag (16 juni 2022) een nieuw assortiment luxe deuren gepresenteerd: Bod’or by Berkvens. Dit gebeurde tijdens een event voor kopersbegeleiders. Bo’dor is een mooie uitbreiding van het bestaande assortiment met luxe deuren.

Pepijn Kokke, commercieel directeur bij Berkvens: “We zien dat bewoners zich steeds bewuster worden van de toegevoegde waarde van een deur aan hun interieur. Deuren zijn erg bepalend voor de sfeer in een huis. Een deur mag worden gezien, het mag groter en luxer. Daarom hebben wij ons plafondhoge Verdikozijn gecombineerd met de luxe afgewerkte deuren van Bod’or: een stijlvolle combinatie van kozijn en deur.”

Afwerking
“Alle deuren uit ons Bod’or assortiment worden standaard afgewerkt met verdekte scharnieren. Onze klanten hebben veel keuzemogelijkheid. Zo kunnen ze kiezen uit een selectie van zeven belangrijke lakkleuren, waarmee ze hun wooninrichting compleet kunnen maken met de meeste moderne en traditionele afwerkingen. De kwalitatief hoogwaardige lakafwerking wordt zorgvuldig met de hand aangebracht. Daarnaast heeft de klant de keuze uit zeven elegante fineren, die in verticale looprichting op het deurblad liggen. Deze zijn zorgvuldig aangebracht en afgewerkt inclusief de deurzijdes rondom. We zijn erg tevreden met deze uitbreiding van ons assortiment, het is een echte aanvulling”, sluit Pepijn trots af.

Facebooktwitterlinkedinmail