Nieuw: Berkvens Slim Frame® glaslatten

^HEnieuws van klanten

Berkvens voorziet vanaf 1 juni 2020 haar Berkopal HPL deuren van Slim Frame® glaslatten. Deze slanke glaslat vervangt de bekende, dik opliggende glaslat. Slim Frame® glaslatten zijn verkrijgbaar in twee varianten: Colour en Wood en zorgen door de kleinere afmeting voor een strakker design. 

Glas in deuren betekent, naast meer lichtinval, vaak ook prominente glaslatten. Berkvens Deursystemen voorziet daarom haar deuren van een slanke glaslatconstructie onder de noemer Slim Frame®.

Colour en Wood

Slim Frame® komt in twee varianten: Colour en Wood. De Slim Frame® Colour glaslatten zijn vervaardigd van door en door gekleurd polyurethaan. Dit materiaal is fraai, esthetisch, kleurvast (UV-bestendig) en onderhoudsvrij. De schroeven in de glaslatten zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de glaslat. De Slim Frame® Wood zijn glaslatten uitgevoerd in transparant gevernist roodhout.

Droog beglazingssysteem

De slanke glaslatten worden geleverd in combinatie met gemonteerd glas in een droog beglazingssysteem. Dankzij de toepassing van beglazingsrubber zijn de glaslatten eenvoudig te demonteren bij ruitbreuk. Eenvoudige demontage maakt de slanke Slim Frame® glaslat ook uitermate daarom geschikt voor circulair bouwen.

Ook voor brand-, geluid- en inbraakwerende deuren

Slim Frame® is verkrijgbaar voor standaard Berkvensdeuren en voor de brand-, geluid- en inbraakwerende deuren. In dat laatste geval wordt de glasopening voorzien van een glaskader om de juiste montage te borgen. Vanzelfsprekend voldoet Berkvens met de Slim Frame® glaslatten aan alle eisen van het Bouwbesluit.

Over Berkvens B.V.

Berkvens Deursystemen, anno 1933, is Nederlands grootste specialist in binnendeuren, kozijnen, hang- en-sluitwerk en schuifdeursystemen. Het in Someren gevestigde bedrijf telt circa 450 medewerkers. De drie Berkvens-fabrieken zijn goed voor circa 700.000 deuren en kozijnen op jaarbasis. De onderneming is ook actief in Frankrijk, en het Verenigd Koninkrijk. Berkvens positioneert zich als de sterkst vernieuwende totaalaanbieder van mooie, functionele en duurzame toegangsoplossingen in woning- en utiliteitsbouw. Montage en serviceconcepten ondersteunen het productassortiment.

Facebooktwitterlinkedinmail