Uw hulp in huis wordt 50 jaar

^HEnieuws van klanten

Sorbo is ‘degelijke kwaliteit uit Nederland’, zeggen klanten tegen marktonderzoekers. Sorbo® is hygiënisch, beter en blijft vernieuwen, zegt Sorbo zelf. Uw hulp in huis is 50 jaar jong.

Het oer-Nederlandse Sorbo bestaat 50 jaar en viert dit on-Nederlands royaal. Voor het jubileum zijn 10.000 schoonmaakemmers-met-inhoud ter waarde van €27,50 te winnen (via actiedisplays bij bijna alle supermarkten, bouwmarkten en huishoudspeciaalzaken). De 50 jaar-jubileumactie loopt van 6 maart tot en met 15 december.

Afwasborstel met ‘tandenborstel-technologie’

De sympathie voor het Sorbo-merk gaat samen met het ontwikkelen van praktische oplossingen voor klanten die mínder tijd hebben. Scandinavische technologie voor de beste tandenborstels werd vertaald naar de Sorbo Smartbrush, een afwasborstel met drie verschillende sterktes vezelharen. Eigen innovaties zijn ook Switch (microvezeldoeken die oneindig lang meegaan en uitwasbaar in de vaatwasser), Scrubbie (de schuurspons die niet krast) en Quick & Easy (afwasborstel met zeepreservoir). Het assortiment bestaat uit ruim 700 schoonmaakproducten.

Sorbo: afgeleide van ‘absorberen’

Sorbo is het geesteskind van oud-journalist/Tweede Kamerlid/ondernemerJac H. de Jong. De Jong komt in 1967 met de merknaam Sorbo, een afgeleide van het woord ‘absorberen’. De schoonmaakondernemer schrijft ook zelf de legendarische jingle ‘Sorbo hier, Sorbo daar, Sorbo is uw hulp in huis’.Sorbo krijgt grote bekendheid met het contracteren van Riek Schagen (huishoudster Saartje in de televisieserie Swiebertje) voor de reclamespots en winkelpromoties.

Wist u dat?

  • Bij schoonmaken denken we vooral aan stofzuigen, dweilen en ramen wassen.
  • De ruimte die absoluut schoon moet zijn, is de badkamer. Op verrassend ruime afstand volgen de keuken en het toilet.
  • Meest gebruikte hulpmiddelen zijn de stofzuiger, allesreiniger, een emmer en de dweil.
  • De voorjaarsschoonmaak te maken heeft met de eerste zonnestralen in huis, waardoor opwaaiende stofdeeltjes zichtbaar worden.

Statement Sorbo

Retse van der Berg, Category Manager Nedac Sorbo: “50 jaar Sorbo gaat over goede kwaliteit-prijs verhouding en praktische oplossingen. Goed materiaalgebruik, ergonomisch en effectief. Klanten hebben minder tijd en met onze hulpmiddelen wordt het een stuk makkelijker en schoner in huis. Voor elk oppervlak en toepassing hebben wij een makkelijke oplossing.Sorbo helpt in het verhogen van het dagelijkse woonplezier.”

www.sorbo.nl

Facebooktwitterlinkedinmail