Heras Mobile pakt groots uit op de Floriade Expo

^HEnieuws van klanten

Onderzoek toont aan dat veel bouwlocaties op het gebied van duurzaamheid nog grote stappen kunnen maken

Best, 21 april 2022 Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022, geopend t/m 9 oktober, staat vol met groene oplossingen voor voedselvoorziening en klimaatverbetering. Heras Mobile Fencing & Security steunt dit initiatief als officiële partner van het evenement.   

 Meer dan 400 nationale en internationale deelnemers tonen aan een miljoenenpubliek hoe hun duurzame innovaties binnen het thema van Floriade Growing Green Cities passen. Van moderne zonnepanelen tot verticale geveltuinen en duurzame bouwhekken. Het is allemaal te zien, te ruiken en te proeven op de Floriade Expo.

Heras Mobile klantevent

Heras Mobile kijkt verder dan de grenzen van tijdelijke perimeterbeveiliging en werkt op een manier die houdbaar en leefbaar is voor huidige en toekomstige generaties. Het thema van Floriade sluit hier dus goed op aan. Als internationaal opererende organisatie steunt Heras Mobile de missie om groene steden te realiseren. Binnenstedelijke bouwplaatsen staan namelijk ook voor de uitdaging om bij te dragen aan vergroening in steden. Heras Mobile wil tijdens twee klantevents op de Floriade Expo de gasten informeren en inspireren om die uitdaging te adresseren. Markante sprekers zoals Anke van Hal (hoogleraar Duurzaam Bouwen), Elisabeth Boersma (stadsontwikkelaar BPD), Hugo Ward (projectmanager bij Groene Bouwhekken) en Richard van Hooijdonk (trendwatcher voor o.a. de toekomst van de bouw) nemen de gasten mee naar de bouwplaats van de toekomst. Zo hoopt Heras Mobile onder meer gemeenten, projectontwikkelaars, architecten, uitvoerders, aannemers en inkopers te enthousiasmeren om hun steentje bij te dragen.

Duurzame bouwhekken in groene steden

Een klantevent organiseren op het Floriadeterrein is niet het enige wat Heras Mobile doet. Als partner van Floriade heeft het bedrijf ook 70 Combi-Wood bouwhekken gesponsord met daaraan gemonteerd de gevulde plantenbakken van Groene Bouwhekken. “Zo kunnen we op de Floriade Expo aan een miljoenenpubliek tonen dat Combi-Wood het perfecte bouwhek is voor binnenstedelijke bouwplaatsen en dus steden leuker, mooier en duurzamer maakt”, aldus Joost van der Pas, marketingmanager bij Heras Mobile. “We hebben de kans om Floriade te sponsoren als partner met beide handen aangegrepen, omdat wij graag willen tonen dat duurzaam ondernemen in de hekwerkindustrie mogelijk is”, benadrukt Van der Pas.

De optimale beveiliging voor een groot evenement

In de eerste kennismakingsgesprekken met Floriade werd al snel duidelijk dat Heras Mobile een bijdrage kon leveren aan de beveiliging van het gehele terrein. Niet alleen duurzaamheid, maar ook veiligheid staat namelijk hoog op de prioriteitenlijst bij Floriade. Tijdens de opbouw van het Floriadepark van 60 hectare kruisten voetgangers en bouwverkeer elkaar ongehinderd en betrad ongewenst bezoek het terrein niet door de tijdelijke perimeterbeveiliging van Heras Mobile. Ook nu het park geopend is voor bezoekers, zorgen de producten van Heras Mobile voor een veilig verloop van het wereldevenement. De Anti-Climb bouwhekken, schuifpoorten en tourniquets dragen dus bij aan continue veiligheid op het terrein, zowel overdag als ’s nachts.

Facebooktwitterlinkedinmail